
کینوا ارگانیک چیست؟
تغذیه سالم به یک الگو برای مردم سراسر جهان تبدیل شده و عبارتی برای توصیف خوردن غذاهای طبیعی بدون مواد افزودنی و شیمیایی می باشد . کینوا ارگانیک عضو مهم یک تغذیه سالم محسوب می شود که همیشه توسط متخصصان تغذیه و سایت های و کتاب های تغدیه توصیه می شود .
از آنجایی که کینوا در حال تبدیل شدن به جز اصلی تغذیه مردم جهان است اما هنوز افراد زیاد با این دانه ی شگفت انگیز آشنایی ندارند اللخصوص کینوای ارگانیک برای افراد بسیاری شناخته شده نیست به همین دلیل صداقت مارکت سعی میکند با این مطلب شما را با کینوا بیشتر آشنا کند.
کینوا یک دانه است و جز غلات محسوب میشود این دانه نخست از گیاهان بومی آمریکای جنوبی بود و بعد ها با مطرح شدن در کشور های دیگر مانند پرو به صورت صنعتی کشت شد . این دانه غنی از اسیدهای آمینه، پروتئین و فیبر است و بهترین جایگزین برای مصرف برنج و گندم است همچنین دارای منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و منگنز است. همینطور دارای مقدار قابل توجهی از ویتامین B و ویتامین E می باشد و میزان پروتئین آن دو برابر برنج است.
کینوا یا هر محصول ارگانیکی بدون استفاده از سموم و کودهای شیمیایی رشد می کند.
فواید کینوا چیست ؟
در یک فنجان از کینوا املاح و ویتامین های زیر وجود دارد:
۱۸ درصد پروتئین
۱۵% آهن
۱۳% زینک
۹% پتاسیم
بیش از ۱۰درصد ویتامین های B1، B2 و B12
مقداری کلسیم، ویتامین E و B3
۸ گرم پروتئین
۵ گرم فیبر
۵۸% منیزیم
۳۰ درصد مگنزیم
۲۸% فسفر
۱۹% فولات (فولیک اسید)
نکاتی درمورد کینوا :
– برای پختن یک لیوان کینوا به ۲ لیوان آب (مایعات) نیاز دارید.
– یک لیوان از کینوا خام معادل است با ۳ لیوان کینوا پخته شده.
– یک لیوان کینوا در مدت زمان ۲۰ دقیقه پخته می شود.
– برای خوشمزه تر شدن کینوا آن را در آب سبزیجات یا مرغ بپزید. ۱/۴ قاشق
چایخوری نمک برای هر یک لیوان از کینوا. به سلیقه خود چاشنی های دیگری را
اضافه کنید.
– کینوا را می توانید در زود پز نیز بپزید.
جهت خرید کینوا ارگانیک به لینک زیر مراجعه کنید :
کینوا ارگانیک ( سفید , قرمز , سه رنگ )
توجه : هنگام خرید بسته حاوی کینوا را به خوبی بازدید کنید تا درز یا پارگی روی آن نباشد. وجود درز روی بسته باعث از بین رفتن تر و تازگی کینوا می شود. در ظرفی ای که هوا وارد آن نشود قرار دهید و ظرف را در جای خشک و خنگ بگذارید، بدین صورت می توانید آن را به مدت چندین ماه نگهداری کنید.